Bli medlem


Är du en blivande politiker?Är du engagerad, driftig och beredd att ta ansvar? Vill du vara med och arbeta för att Torsås kommun skall vara en bra plats att bo på även för våra barn och barnbarn? Då skall du fortsätta att läsa den här annonsen!

Vi letar efter dig som är intresserad av samhällsfrågor och som gärna diskuterar politik med vänner och bekanta. Du behöver inte ha någon politisk erfarenhet sedan tidigare men du delar de grundläggande moderata värderingarna.

Och vad erbjuder vi?
Vi ger dig en möjlighet att lära känna Moderaterna i Torsås. Vi är idag en grupp människor med vitt skild bakgrund och erfarenhet. Inför valet 2014 behöver vi bli fler. Vi erbjuder utbildning, ett nätverk av aktiva politiker och en möjlighet att lära känna den politiska processen i kommun och region.

Ett svar på den här annonsen kan vara starten på ett långt politiskt engagemang eller stanna vid en ny erfarenhet. Vi ställer inga krav på ett framtida engagemang och utfärdar heller inte löften om uppdrag i framtiden. Vad som passar just dig kommer vi fram till gemensamt.

Verkar det intressant?
Hör av dig till oss snarast. Skicka din intresseanmälan, helst via mail, till Torsåsmoderaterna via vår ordförande Staffan Kromnow. Berätta lite om dig själv och om vad du tror du kan tillföra politiken, så kommer vi att kontakta dig.


Varmt välkommen!

                                                                
Torsåsmoderaterna 
Att: Staffan Kromnow
Ekesvägen 8
385 51 Söderåkra

             
Som medlem i Moderaterna har du möjlighet att göra din röst hörd och påverka utformningen av vår politik. Du blir inbjuden till alla våra aktiviteter och arrangemang och det är du själv som bestämmer aktivitetsgraden. Vissa nöjer sig med att stödja vårt arbete genom att vara medlemmar. Andra ägnar mycket av sin tid åt politiken och ytterligare andra jobbar aktivt i stadsdelsföreningarna.

Moderaterna är en idéburen organisation. Vår uppgift är att målmedvetet bilda opinion och utveckla moderata idéer. Vårt mål är att hela tiden vara ett parti i förändring. Ett parti som söker utmaningarna, pekar på samhällsproblemen och som sätter människan före sakfrågorna.

Sverige är ett bra land. Ändå finns mycket kvar att förändra och förbättra. Vill du hjälpa till?

Välkommen som medlem i moderaterna

Att bli medlem kostar 100 kronor och det finns fler sätt att betala:
Via kortbetalning
Via bankgiro
Via telefon
Via inbetalningskort

Information om de olika betalsätten

Kortbetalning
www.moderat.se kan du betala med kreditkort (Visa, Mastercard och Diners)

Betala via bankgiro
Sätt in 100kr på bankgiro 5040-0365
OBS! vänligen fyll i förnamn, efternamn, fullständig adress och fullständigt personnummer på tio siffror. Betalar du utanför Sveriges gränser så fyll vänligen i följande IBAN – nummer: Iban – SE26 5000 0000 0522 3100 5859, BIC/Swift – ESSESESS

Betala via telefon
Ring telefonnummer 0939 – 100 30 00, medlemsavgiften kommer på din nästkommande telefonräkning. OBS! gäller endast för boende i Sverige

Inbetalningskort
Skicka ett mejl till info@moderat.se. Glöm inte att skriva ner förnamn, efternamn, fullständig adress och fullständigt personnummer på tio siffror på din medlemsbegäran så kommer inbetalningskortet med posten.

Välkommen till Moderaterna!